Χαιρετισμός Δημάρχου

Ignatiadou

 

 Συνδημότισσες και συνδημότες,

Αγαπητοί συμπολίτες, φίλες και φίλοι,

Ως νέα Δήμαρχος της Σκύδρας σας καλωσορίζω στον δικτυακό τόπο του Δήμου μας. Προσαρμοσμένοι στις σύγχρονες τεχνολογικές απαιτήσεις της εποχής μας, μιας εποχής όπου η πληροφόρηση αποτελεί κεφάλαιο, προσπαθούμε να σας παρουσιάσουμε την όμορφη πόλη μας και επίσης να ανοίξουμε ένα νεο κανάλι επικοινωνίας με τους δημότες και τους επισκέπτες μας, με στόχο την ολοκληρωμένη ενημέρωση και εξυπηρέτηση των συμπολιτών και των λοιπών φίλων μας.

Η νέα δημοτική αρχή πιστεύει ότι ένα από τα σημαντικά εργαλεία για την επίτευξη των σκοπών της είναι η ευρεία χρήση νέων τεχνολογιών ώστε να καταστεί ο Δήμος Σκύδρας πρωτοπόρος. Η φιλοσοφία μας δεν έγκειται μόνο στην ανάδειξη της ιστορίας, του πολιτισμού και στη διάδοση των θεμάτων, πληροφόρησης και εξυπηρέτησης των επισκεπτών, αλλά στη δημιουργία ενός καναλιού αμφίδρομης επικοινωνίας μεταξύ πολίτη και Δημοτικής αρχής.
Θέτοντας την τεχνολογία στη υπηρεσία του πολίτη, ο Δήμος Σκύδρας δεσμεύεται να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις των πολιτών θέτοντας τους κάτωθι στόχους.

  • Υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στον πολίτη, τον επισκέπτη και τις επιχειρήσεις
  • Τεχνολογία στη υπηρεσία του πολίτη
  • Βελτιστοποίηση ψηφιακών υποδομών

Θέλουμε συμπαραστάτες στη νέα αυτή πορεία όλους τους Σκυδραίους και όλες τις Σκυδραίες. Μαζί μπορούμε να οραματιζόμαστε, να προγραμματίζουμε, να υλοποιούμε. Για μία πόλη, για ένα Δήμο πιο όμορφο, πιο ανθρώπινο, αντάξιο της ιστορίας του και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στις νέες γενιές.

Ευελπιστούμε στην βοήθεια και την συνεργασία σας για την αναβάθμιση της ποιότητας, της ενημέρωσης και των υπηρεσιών που σας προσφέρουμε καθώς και της καλύτερης προβολής του Δήμου.

 

Καλή σας περιήγηση

Ιγνατιαδου Κατερίνα

Δήμαρχος Σκύδρας